Gyermekfoglalkozás

„Mi történik a gyermekekkel az alkalom alatt?” - kérdezheted jogosan. Csupa jó dolog! 

A gyermekek szervezett gyermekfoglalkozáson vehetnek részt. A tanítóink kedvesek, lelkiismeretesek, elhivatottak és szeretettel fogadják az új résztvevőket. 

Három külön teremben és csoportban szervezünk számukra elfoglaltságot szem előtt tartva az életkori igényeiket, sajátosságaikat. 

Az ovisok a Harmatcsepp csoportban, játékos, kreatív foglalkozás keretében és egy kis tízórai mellett csipegethetnek a tanítók szeretetéből is.

Az alsó tagozatosok a Kincskeresőink, akik már egy kicsit mélyebbre ásnak. Ők egy színes óra keretein belül szereznek ismereteket a Bibliából.

A HALadó csoportba a felsősöket várjuk, akiknek segítünk rávilágítani a bibliai tanítások kapcsán, hogy hogyan tarthatják helyes irányban az életüket. Szeretnénk számukra megmutatni, hogy a Biblia nem csak egy könyv, amely évezredekkel ezelőtt íródott, hanem ma is iránytű számunkra. 

A még nem ovis korú csemetéknek és szüleiknek sem kell elkeseredni. Rájuk is gondoltunk. A nagy terem mellett egy ablakkal elválasztott babaszoba biztosítja anya és baba kényelmét, ahol elláthatod a gyermekedet. A szobában van hangosítás, így semmiről nem maradsz le.

GY.I.K.