Első lépések

Hadd gratuláljak ahhoz, hogy behívtad Jézust az életedbe!

Vajon ezután mi a következő lépés?

Ha ezzel egy vallás követőjévé váltál volna, akkor most valószínűleg kapnál egy listát arról, hogy mostantól mit tilos (vagy éppenséggel kötelező) megtenned.

Kapnál egy listát különböző szabályokról. Rituálékról. Elvárásokról. Talán még egy olyan listát is, hogy mi mindent kell mostantól megvásárolnod...

De amikor behívtad Jézust az életedbe, nem egy valláshoz csatlakoztál! Helyette személyes kapcsolatba léptél magával Istennel. Döbbenetes, nem?

Felmerülhet benned a kérdés, hogy vajon hogyan tudod Istent jobban megismerni.

Ennek két fontos összetevője van:

  1. Egy közösséghez való csatlakozással. A bibliában és a történelemben is azt látjuk, hogy a hívők közösségbe, gyülekezetekbe csatlakoztak, amely jóval többet, mint egy klub-, vagy csoporttagság. Ha ez is érdekel Lapozz ide.
  2. Egy személyes felfedező, kapcsolatépítő folyamattal, ami rengeteg izgalommal jár. Ebben segítünk egy online sorozattal, amire itt tudsz feliratkozni.

 

 

 

Egyszerűen töltsd ki az űrlapot, és az első emailt egy órán belül megkapod! FONTOS: először egy olyan emailt fogsz kapni, amiben meg kell erősítened a feliratkozásodat. Ha nem érkezik meg pár perc után, nézd meg a Spam mappádat, néha oda kerülnek ezek az emailek. (A sorozat ingyenes. A kosziklagyulekezet.hu oldal sosem fog megpróbálni bármit is eladni neked. Ugyanígy, sosem fogjuk kiadni az adataidat harmadik fél számára, és természetesen bármikor jelezheted, ha nem szeretnél több emailt kapni tőlünk.)