Cipősdoboz Akció

2017-12-10 12:00

Terrapark

-

Az idei évben is elindítottuk a cipősdoboz akciónkat.

A gyűjtésre igazából négy hét áll rendelkezésünkre, mivel december 10-én szeretnénk a dobozokat összekészíteni.

Ebben az évben (is) gyűjtünk a budaörsi Bleyer Jakab Általános iskola úgynevezett "Árpád tagozata" számára, ahol tanulásban akadályozott gyerekek számára nyújtanak oktatást.
Részletesebb információkat itt olvashattok az iskoláról.

A másik célcsoportunk a kárpátaljai zápszonyi gyülekezethez illetve a beregszászi Második Esély Misszióhoz tartozó gyermekek lennének. 

Kérlek vegyétek figyelembe, hogy iskolás korú gyerekeknek gyűjtünk és igazából nem adományozni szeretnénk, hanem sokkal inkább karácsony alkalmából ajándékozni.

Ezeknek a szempontoknak megfelelően kérlek ne hozzatok elhasznált, megunt játékokat (matchbox, barbie baba, markológép és hasonlók), hanem amire sokkal inkább szükség lenne:

  • írószer (filctoll, ceruza, radír, füzet, stb.)

  • ruha (sapka,sál, kesztyű, meleg zokni, póló, ami befér a dobozba)

  • kisebb méretű könyv

  • édesség (keksz, csoki, cukorka)

  • cipősdoboz, csomagolópapír

  • logikai játék, ceruzaelem vagy minden olyan dolog, aminek egy iskolás gyerek örül

Szeretettel várjuk az ajándékokat, melyeket kérlek ne csomagoljatok be, mert igyekszünk nem és kor szerint igazságosan szétosztani őket. 
Mindezt nekem vagy Zotyának adhatjátok oda összejövetel előtt vagy után, illetve személyesen is elhelyezhetitek az előtérben az asztalok alatt.

Lehetőség van pénzben is adományozni, ezeket az összegeket le fogjuk vásárolni és az adományok így szintén a dobozokba kerülnek.

Kedvcsinálónak álljon itt néhány videó a tavalyi nagy sikerű akciónkról:

https://youtu.be/lH0bMVzYsGw
https://youtu.be/2Q2xyczxE5E

"A jótékonyságról pedig és az adakozásról el ne felejtkezzetek, mert ilyen áldozatokban gyönyörködik az Isten." (Zsidókhoz írt levél 13:16)