Vasárnapi beszámoló - október 11.

Tabula Rasa 

Ezen az esős reggelen kissé lassan tömörült össze a gyülekezet, már javában állt a zenekar, amikor a legtöbben megérkeztek. Tudtátok, hogy most már nem vár senki a kezdéssel fél tizenegyig? Hanem tíz óra tízkor legkésőbb, de már az Úr előtt állunk, tiszta szívvel, dalra nyíló ajakkal? 
Ma egy új dicsőítő éneket is megismerhetett a gyülekezet: a Szerelmes Dalt. Amit, először kissé bátortalanul követett a vetítőről, majd egyre lelkesebben énekelt mindenki Léman Máté vezetésével, Uzonyi Péter gitárjával, Révész Kinga, Kungl Kriszti, Mike Adams énekével és Tóth Péter szintetizátor játékával.

Amikor már eléggé nyitottá vált a megjelentek szíve a Mindenható felé, Révész Zola igehirdetéséből megtudhattuk, hogy milyen nagy szükségünk van az Isten regenerációjára, ahhoz, hogy szükség esetén tiszta lappal újra kezdhessük az életünket. 

Amennyiben lemaradtál a legutóbbi Istentiszteletről, akkor olvasd el az Apostolok Cselekedetinek 12 fejezetének 20-24 közötti sorait. Révész Zola kiemelte: ne feledd, a Szentírás útján segítséget kaphatsz a döntéseid helyessége felől. Hagyjuk, hogy az Úr legyen a mi bíránk. 

Ezen a vasárnapon Timothy Bench, a gyülekezet egyik alapítótagja is jelen volt Amerikából utazott hozzánk, hogy előkészítse a Crescendo Nyári Akadémiát. Vele ritkán találkozhatunk élőben.