Isten-Tér workshop

Ajánljuk számotokra ÚJRA a "Természetes lelki beszélgetések workshop" eseményünket, amely a COVID miatt maradt el. Ezt a területet nagyon fontosnak gondolja a gyülekezet. Gondoljatok csak a küldetésünkre: Isten szeretetének továbbadása őszinte emberi kapcsolatokon keresztül.
 
A műhelymunka anyagát Durkó István, Heizer Tamás, Csikós Dávid, Miklós Tibor és Szabados Zoltán állítja össze és vezeti le Doug Pollock Isten-tér című könyve alapján. És persze egyben résztvevők is leszünk :-)
Felmerülő témák közül: lelki beszélgetések akadályai, észrevenni a mások felé történő szolgálati lehetőséget, hogyan legyünk Isten eszközei, meghallgatni, történetmesélés, Biblia bevonása egy beszélgetésbe/kapcsolatba, szerszámos láda
 
Egy közös munkára és utazásra invitálunk benneteket, a workshop jellegéből adódóan korlátozott létszámban, a következő időpontokban: Egy mini kiscsoportként gondoljatok ezekre az estékre.
  • A workshop időtartama 18.30-20.30, 4 alkalom, keddenként
    • Szeptember 21.
    • Szeptember 28.
    • Október 5.
    • Október 12.
  • Jelentkezés ITT.
 
Gyermek felügyeleti igényt jelezzétek, megpróbáljuk megoldani.
A workshop ideje alatt snacket, italt kínálunk.
Önköltségi, részvételi díj 2000 ft.
Jelentkezési határidő: szeptember 17.
 
Egymásra épülő "modulok"-ról van szó. Az a kérésünk, hogy a jelentkezéssel próbáljunk elköteleződni mindegyik alkalomra. 
Ha úgy érzed, hogy bizonyos gyülekezeti elfoglaltságod mellé ez a négy alkalom sok, akkor beszéljünk, vedd fel a kapcsolatot a területed felelősével.
Isten - tér (2).jpg
 
 

Idézet a könyvből:
Éppen egyik barátunkkal, munkatársunkkal, családtagunkkal vagy egy friss ismerősünkkel beszélgetünk – és érezzük Isten ösztönzését, hogy mondanunk kellene valamit. De mit? S mi az, amit jobb, ha nem mondunk? Hogyan hozhatjuk szóba Istent anélkül, hogy ezzel véget érne a beszélgetés?
Isten hozott az Isten-térben!
Mi is ez az Isten-tér? Ahol a Szentlélek bámulatos dolgokat vihet végbe mindennapos beszélgetések révén. Ahol az őszinteség és az átláthatóság utat nyit mások felé. Ahol az emberek élete kihívásokkal kerül szembe és megváltozik. Ismerkedjünk meg az életből vett történetekkel, melyek hétköznapi emberekről szólnak, akik megtanulták, hogyan vonjanak be másokat gazdag lelki beszélgetésekbe – olyan beszélgetésekbe, amelyek ajtókat nyitnak meg. A workshop egy újfajta megközelítése és a felkínált gyakorlati eszközök segítségével tartalmas kapcsolatokat teremthetünk másokkal, miközben a legfontosabb dolgokról beszélgetünk velük.