Kőszikla Nagytábor

2018-06-28 10:02

Városlőd

-

Szállás (képekért katt a kék szavakra):

Az Iglauer Parkban három féle szállás típus található, más-más minőségben.

Bungalló - 10 db: kis faházak a hegyoldalon, 2 emeletes ágy van benne (185 cm hosszúak), 4 fősek. Szociális blokk külön van, amely igényes.

Apartman - 10 db: vadonat újak, nagyon igényesek. Két szintesek, alul - ajtó nélküli külön helységben - 2 emeletes ágy van (4 fő), felül pedig egy 2 ágyas és egy 3 ágyas szoba. Tehát összesen 9 személyes. Itt arra bátorítanánk titeket, hogy ha a létszám és az elosztás engedi, akkor szövetkezzetek egy másik családdal, hogy a kihasználtság jó legyen. A házakban van fürdőszoba, és konyha is, ami alapból üres. A konyhai felszereléseket plusz pénzért bekészítik. De a mikró, csap, hűtő, főzőlap használható az alapárban is.

Villaépület - 2 db 2 ágyas, 2 db 4 ágyas (1 pótággyal), 1 db 3 ágyas: Ez egy régi épület, ahol a szobák saját fürdőszobával rendelkeznek. Egy közös konyha van az épületben. Ágynemű és törölköző is van. Egy kb három csillagos hotelt képzeljetek el, de korrekt és tiszta.

Szociális blokk

Egyéb képek

A tábor egy vasút vonal mellett helyezkedik el, ami leginkább a közösségi területeket érinti.

Becsekkolás: júni 28. csütörtökön: 14.00-tól

Kicsekkolás: júli. 1. vasárnap: 10.00 a csomagokat egy központi zárható helyre rakhatjuk. Még délelőtt lesz program, és ebédet is kapunk.

 

Ár:

Az árat ezen kalkulátor segítségével tudjátok kiszámolni. (Jobb felső download gombba

 

Jelentkezés:

Jelentkezni ennek az űrlapnak a kitöltésével lehet. A jelentkezéseket Polgár Ági kezeli. Miután befutott a jelentkezés, Ági elkészíti a foglalást, és küld egy visszaigazoló mailt. A foglalás egy hétig érvényes, addig az előleget (30% kerekítve) kérjük befizetni. Azt mindenképp vegyétek figyelembe, hogy szállástípusonként korlátozottak a helyek, tehát érdemes igyekezni. Az előleget nem áll módunkba visszatéríteni. A teljes részvételi díj befizetésének határideje 06.18.

 

Tervezett program:

Szeretnénk, ha minden korosztály és élethelyzetben lévő résztvevő jól érezné magát. Ezért sok (féle) programmal készülünk, aminek a kialakítása már folyamatban van.

A teljesség igénye nélkül: lelkigyakorlatok, női bibliatanulmányozás, férfias lelkizés, gyerektábortűz, felnőtt tábortűz, zenés ébresztő :-) akadályverseny, focibajnokség, ringató a legkisebbeknek, fagyizás, dinnyézés, éjszakai túra, társasozás, “SZÓborszerű vidám kulturális borkostoló est, erdei túra, túlélő túra, madárgyűrűzés, denevérgyűrűzés, gyerekeknek áhitat, kézművesprogramok, és még sok más…

 

Baba Mama:

Sajnos csak egy gyerekágy van :-( Etetőszék sincs.

Beszéljünk össze a leutazásnál, hogy lekerülhessenek a szükséges holmik.

 

Fizetés:

A Jövőkép alapítvány a lebonyolító szervezet. Tudtok utalni, illetve KP is fizetni. Az előleg utalásokról, ha lehet, kérjük, hogy küldjetek egy bizonylatot.

Lehet SZÉP-Kártyával is fizetni, mindegyik zsebből. Ebben az esetben az előleget visszatérítjük, levonva a szállás díjon túli táborköltséget, ami be van építve a részvételi díjba.

 

Étkezés:

Az ár napi háromszori étkezést tartalmaz. Az étkező a tábor területén található. Mivel 50 fős, ezért folyamatos étkeztetés lesz egy megadott időintervallumban önkiszolgáló menza jelleggel. Különleges kéréseket (pl. vegetariánus, vegán, ételallergia, diabétesz) a konyha örömmel teljesít, mindenképp jelezzétek előre.

Első étkezés: június 28. csütörtök 18.30

Utolsó étkezés: Július 1. vasárnap 12.00

 

Parkolás:

A szállás területén, illetve a szállás bejárata előtt van egy nagy terület, ahol lehet. A táboron belül is van egy nagy parkoló, egy elég központi helyszínen, de azt szeretnénk fenntartani programok számára. A bepakoláshoz be lehet menni, de utána az a kérésünk, hogy menjetek a külső parkolóba.

 

A tábor címe, megközelítése:

Iglauer Park, 8445-Városlőd, Fenyves u. 10-11.

GPS koordináták: É 47.1395 fok és K 17.6481 fok

Budapestről:

Gépkocsival / különbusszal: M7-es autópályán Székesfehérvárig, majd tovább a 8. számú főúton Körmend irányába Városlődig, összesen 140 km.

Vonattal: Budapest – Szombathely vasútvonal, Városlőd megállóhely (nem a Városlőd-Kislőd vasútállomás!), innen gyalogosan 10 perc

Menetrend szerinti busszal: Veszprémig, Herendig, vagy Ajkáig közvetlen járattal, ezután átszállással Városlőd fordulóig, innen gyalogosan 10 perc